dinsdag 14 februari 2012

Vervolg Emma's Eiland IVOp dit moment is de tunnel nog niet aangesloten op de holle boom. Zodra dit wel het geval is kan de P.R.E.T. beginnen. Via het diepe meer zwem je naar de holle boom. Daar rust je uit op het verhalenkussen, via de tunnel beland je in het moeras. Gelukkig juist in de schoenen van de Baron waardoor je met een sterk en fantastisch verhaal dat je jezelf vertelt gered wordt. Daarna kun je bijkomen in de schelp. Soms hoor je in de verte of juist uit de verte wonderlijk gezang. De theedans van de meerminnen.

Vervolg Emma's Eiland III


Je ziet hoe de lucht als roze wolkendriehoekjes over het meer glooit. Op de bodem van het diepe meer wonen drie meerminnen die het liefst de hele dag thee drinken. Soms komen ze naar boven. Maar altijd alle drie tegelijk. Ze zijn namelijk een onafscheidelijke drieling!

Vervolg Emma's Eiland II

Op Emma's Eiland liggen de wolken op de grond. Dat kan op een sprookjeseiland. Je ziet nog net de kop van de vuurslang. Hij ligt nu te slapen met zijn hoofd op de rand van de wolken.

Vervolg Emma's Eiland

Hier zie je een overzicht van Emma's Eiland. Er is een diep meer, een moeras met de achtergelaten schoenen van Baron von Munchhausen, een schelp met deksel en een tunnel die je via de holle boom bereikt. In de holle boom ligt de verhalenbodem. Wanneer je daarop gaat zitten en je kijkt door de takken heen naar de lucht, herinner je je alle verhalen van de hele wereld. Er zijn ook wolken en er is een vuurslang.